Om Oss

Tjenester

MA entreprenør as

MA entreprenør as utfører nybygg og rehabilitering innen alt fra leilighetsbygg/ bygårder til industribygg. Gjerne med omstrukturering av bæresystemer og komplekse grunnforhold.

MA bolig as

MA bolig as oppfører nybygg innen hovedsakelig en- og flermannsboliger, men også leilighetsbygg.

MA totalbygg as

MA totalbygg ble etablert i 2006 av personer med tung håndverker- og ingeniørutdanning, og flere års erfaring som ansatte fra en av Norges største entreprenørfirmaer.
MA totalbygg er organisert med 2 datterselskap, MA entreprenør og MA bolig som har delt markedene seg imellom (se under «Tjenester» til venstre).
Eierselskapet til MA totalbygg, Makz AS, eier ogsĂĄ 50 % av eiendomsselskapet Fager Eiendom AS som har flere utviklingsprosjekter i Oslo-regionen.

MA totalbygg med datterselskaper har ca. 30 ansatte, derav 13 personer i administrasjonen, har en sunn økonomi og er i sterk vekst.
Vårt mål er å være et komprimert og kostnadseffektivt selskap med lave overhead- kostnader og som raskt tilpasser seg markedsendringer.

Vi bygger din fremtid

MA totalbygg med datterselskaper utfører alt fra nybygg og rehabilitering innen en- og flermannsboliger, leilighetsbygg, bygårder og industribygg, samt utbedring av grunn-forhold og senking, derav etablering av nye etasjer under eksisterende bygninger. Selskapet har opparbeidet bred erfaring innen kompleks grunnproblematikk som for eksempel alunskifer etter flere års samarbeid med bl.a. NGI, WSP og Structor, se ref.
Dette sammen med vår evne til å utføre komplekse prosjekter med høyt fokus på kvalitet, fremdrift og økonomi har medført at selskapet har en meget solid kundebase og jevn strøm av nye prosjekter. Arbeidet utføres hovedsakelig direkte for byggherrer og som underentreprise for store entreprenørselskaper som bl.a. Veidekke, Vedal og Backe.

Et sentralt fokusområde er høy kompetanse med rekruttering og utvikling av de rette folkene på ulike områder, derav sentrale godkjenninger innen både utførelse, søk og prosjektering. Selskapet har sterkt fokus på HMS fra prosjekteringsfasen til overlevering med egen prosjektleder, prosjekteringsleder, sertifisert HMS-leder og ansatte med 40-timers HMS kurs.

Vi tar gjerne en prat rundt Deres neste prosjekt!

MA – i bunn og grunn best